ΦantastiCon 2015 – Το 1ο Συνέδριο για το Φανταστικό!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) σας προσκαλούν στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με αποκλειστικό θεματικό περιεχόμενο το Φανταστικό!

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο φόρουμ… που στόχο έχει την προώθηση της κουλτούρας του Φανταστικού σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις της. Παραμύθι, θρύλος, ηρωική και επική φαντασία, επιστημονική φαντασία, τρόμος – όλα έχουν εδώ τη θέση τους.

Πρόκειται για μια πολιτιστική εκδήλωση… μια αφορμή συνάθροισης όλων των φίλων του Φανταστικού αλλά και των δημιουργών και επαγγελματιών του κλάδου, σε ένα χώρο – Ελάτε να ενημερωθείτε και να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις για σχετικά θέματα και ενδιαφέροντα όπως βιβλία, κόμικς, επιτραπέζια παιχνίδια, video games, χειροτεχνίες, έργα τέχνης και άλλα πολλά!

Πρόκειται για ένα Ψυχαγωγικό Show… κατά την διάρκεια του οποίου θα διασκεδάσετε παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε διάφορα happenings όπως: προβολές ταινιών, τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, επιμορφωτικά σεμινάρια και workshops, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, διαγωνισμούς, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις!

Στα πλαίσια του ΦantastiCon2015, ο Σύλλογος μας θα παρουσιάσει ένα σκηνικό δρώμενο πάνω στην τραγική ιστορία του Τούριν Τουράμπαρ, με τίτλο “Μόρμεγκιλ – Το Μαύρο Σπαθί της Μοίρας”. Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ώρα 18:30

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Οκτωβρίου
Από τις 11:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, στο Κολωνάκι).
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες

Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού
www. fantasticon.gr | fantasticongr@gmail.com

Ελληνοαμερικανική Ένωση, Διεύθυνση Πολιτιστικών
T: 210 3680900 (εσωτ. 152) | culture@hau.gr